WHAT DOES קידום אתרים בגוגל MEAN?

What Does קידום אתרים בגוגל Mean?

What Does קידום אתרים בגוגל Mean?

Blog Article

בתהליך קידום אורגני של אתרים אחד מתפקידיו של מקדם האתרים יהיה לבדוק שעמוד האודות קיים, מעודכן, מכיל תוכן איכותי, ומפנה לפרופילים חברתיים שיספקו למנוע החיפוש סיגנלים משמעותיים על מהימנותו של בעל האתר.

כלי הניטור מבית גוגל העונה לשם אנליטיקס הוא כלי רב עצמה שיאפשר לכם לעקוב אחר מדדים חשובים של תנועת גולשים לאתר, ובפרט מספר הגולשים באתר לתקופה נתונה, מספר הביקורים, שיעור הנטישה, זמן השהייה הממוצע, מספר הצפיות הממוצע בדפים לביקור ועוד נתונים רבים על פי פילוחים כגון גלישה ממכשירים מסויימים, באמצעות מערכות הפעלה מסויימות, ביקורים חדשים לעומת חוזרים ועוד ועוד.

אז איך מקדמים אתר בגוגל לבד? זה אמנם לא פשוט ודורש הכרות עם כמה וכמה תחומים – וגם ואולי בעיקר משמעת עצמית, סבלנות ומוטיבציה.

מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.

להשתתף בפורומים רלוונטיים לתחום האתר, לשתף מהידע והנסיון ועל הדרך לזרוק כמה קישורים לעמודי האתר (כל עוד זה משרת את משתתפי הדיון ולא למטרת ספאם טהור).

יצא לכם פעם לבקר בויקיפדיה? אני מניח שכן. אחד הדברים הבולטים לטובה שניתן למצוא בויקיפדיה הוא הקפדה על קישורים פנימיים.

בואו לעקוב אחרי מיקומים של כל אתר, מכל מקום בעולם, כולל הפרדה בין מיקומי דסקטופ ומובייל, תנועה, תיעוד עבודה ואפילו תוכלו לשלוח ללקוחות שלכם לינק לדשבורד שמתעדכן אונליין!

אתם לא בהכרח חייבים ייעוץ קידום אתרים ממישהו חיצוני על מנת להתקדם בגוגל – ניתן בהחלט להתקדם יפה אם יש לכם מספיק מוטיבציה ותשוקה לזה.

כאשר עוסקים בתכנון של תהליך קידום אורגני here צריך להתייחס למכלול שלם של היבטים: מהו התקציב שיש ברשותנו לצורך הקידום? מהי האסטרטגיה העסקית והבידול העסקי שלנו? באילו ביטויי מפתח נרצה להתמקד?

מדוע אתם זקוקים לכלי לבדיקת מיקומים כאשר את הבדיקה ניתן לבצע באופן ידני? משום שכלי לבדיקת מיקומים מציע לכם בדיקה שאינה מושפעת מפרופיל הגלישה שלכם ומן האתרים בהם ביקרתם לאחרונה.

אולם, ההסכמה הרווחת היא שמנוע החיפוש של גוגל היה רוצה לדרג גבוה אתרים שהם בטוחים לשימוש, שמכילים תוכן איכותי ובעל ערך לגולש, שהם סמכותיים בתחומם ומומחים בתחומם, שהם מותאמים לגלישה ממכשירים ניידים ומציעים חווית שימוש מעולה, נטענים מהר, בעלי תוכן מקורי ולא משוכפל, בנויים בצורה היררכית נכונה ומאפשרים לגולש לנווט בהם בקלות, שהתנהגות הגולשים הקודמים שנכנסו לעמודי האינטרנט האלו מצביעה על שביעות רצון, ועוד מלא פרמטרים שונים שבהם, אנו משערים, שגוגל ישתמש על מנת לדרג את תוצאות החיפוש.

והדרך לצבור קרדיט על הישגים היא דרך הצגת השינויים של לפני תחילת הקידום ואז בכל חודש שעובר.

לאחר שסיימנו את מחקר מילות המפתח אנו נעשה רשימה כאשר בעמודה אחת יש את מילת המפתח, עמודה שניה מספר חיפושים חודשיים, עמודה שלישית תחרות ועמודה רביעית – איזה עמוד באתר אנו רוצים לדרג על אותה מילת מפתח / ביטוי.

הזנת תוכן לאתרים – אל תעשו זאת בלי הוראות הפעלה חלק לא קטן מהלקוחות שלי הם מקדמי אתרים ומנהלי פרויקטים בתחום של קידום אתרים, שעושים שימוש נרחב בספקי שירות משניים (פרילנסרים), על מנת לייצר תוצאות

Report this page